High Tea's in 2024

Samen genieten van huisgemaakte heerlijkheden!

Tijdens het voorjaar, de herfst en tijdens de wintermaanden kunt u in Restaurant Het Badpaviljoen iedere namiddag genieten van een High Tea. Wat is er fijner om samen heerlijk te ontspannen met allerlei huisgemaakte hartige en zoete lekkernijen, begeleid door een mooie pot heerlijke thee!

Allerlei lekkernijen tijdens 2 gangen

De High Tea bestaat uit 2 gangen:

Tijdens de eerste gang zullen we beginnen met een homemade ice tea: deze past geweldig bij de hartige hapjes die we tijdens deze ronde zullen serveren. De hartige hapjes zijn onder andere een brioche met serranoham, truffel en balsamico, een quiche en een heerlijke seizoenssoep

Tijdens de volgende gang serveren we allerlei lekkere zoetigheden, zoals natuurlijk scones met jam en clotted cream, een mini citroen tartelette, een blueberry lemon cake, brownies en macarons. Bij de zoete hapjes serveren we onbeperkt thee en kunt u kiezen uit verschillende theesmaken.

Reserveren

  • We serveren de High Tea vanaf 14:15 en tot 16.00
    Wij vragen u de High Tea minstens 24 uur vooraf te reserveren, zodat we alle heerlijkheden voor u kunnen bereiden
  • De High Tea is beschikbaar van 1 februari - 31 mei en van 1 oktober - 30 december, met uitzondering van de Kerstdagen
  • De prijs per persoon bedraagt € 40. Dit is inclusief 1 gang met hartige hapjes en een ice tea en 1 gang met zoete hapjes met uiteraard onbeperkt thee

Reserveer nu alvast uw tafeltje en verras uw geliefde, vrienden of familie met een High Tea bij Restaurant Het Badpaviljoen. Geef, indien van toepassing, allergieën of speciale dieetwensen alvast aan in uw reservering.