Tastings in 2023

In 2023 organiseren wij vanaf de maand april Tasting Events!

As je zeker wilt zijn van een geslaagd event, samen met elkaar of met vrienden, familie of met collega's, dan zijn deze Tastings bij Restaurant Het Badpaviljoen in Domburg de perfecte gelegenheid.

Onze verschillende Tastings staan garant voor een geweldige middag! Het samen proeven en beoordelen van de verschillende smaken zorgen ervoor dat de hele middag in het teken staat van genieten, ofwel samen proosten, samen proeven en samen genieten.

Onze verschillende Tastings 

Gin&Tonic Tasting à 49 Euro,
inclusief 3 verschillende Gin&tonic's en 3 gangen met bijpassende boorelhapjes

Cocktail Tasting à 49 Euro,
inclusief 3 verschillende Cocktails en 3 gangen met bijpassende boorelhapjes

Mocktail Tasting à 42 Euro,
inclusief 3 verschillende Mocktails en 3 gangen met bijpassende boorelhapjes

Uw keuze kunt u vooraf aangeven in uw reservering.

Een Tasting bestaat uit 3 luxe Gin&Tonics òf 3 Cocktails òf 3 Mocktails, allen aangeboden met verschillende garnituren. Daarnaast worden heerlijke begeleidende borrelhapjes in 3-gangen geserveerd.

Geweldige combinaties en heerlijke garnituren

Gin is enorm veelzijdig dankzij de hoeveelheid verschillende smaken, verschillende combinaties met tonics en de verschillende garnituren. Door deze verscheidenheid zal iedere Gin een andere smaakbeleving teweegbrengen en is er voor ieder wat wils. Bent u van de droge, ‘heftige’ Gin, van een toegankelijke, soepele en lichte Gin of toch van een kruidige Gin boordevol specerijen? Tijdens de Tasting gaat u het ondervinden. Wij gebruiken uiteenlopende Gin-smaken waardoor u 3 unieke smaken zult proeven.

Een cocktail? Dat smaakt altijd! Een cocktail is feestelijk en perfect voor een gezellige borrel. Een goed geserveerde cocktail oogt altijd elegant en kan verrassend uit de hoek komen. De keuze aan cocktails is ontzettend uitgebreid. Zo zijn er heel wat klassieke en traditionele cocktails die al tientallen jaren meegaan, maar net zo goed zijn er unieke cocktails die maar op enkele plaatsen te vinden zijn. Tijdens de Cocktail Tasting shaken/mixen wij 3 unieke cocktails met uiteenlopende smaken voor u.

Napraten en nagenieten

Na de Tasting is er natuurlijk voldoende gespreksstof om gezellig over na te praten. Natuurlijk kunt u ook, mits er genoeg beschikbaarheid is, aanschuiven in ons mooie restaurant en blijven genieten met uitzicht op de Noordzee, ditmaal van een geweldig diner!

Don’t drink and drive!

Liever een Tasting zonder alcohol? Dat kan ook! Voor €42 hebben wij onze Mocktail Tasting. 

Bij deze Tasting komen ook die heerlijke borrelhapjes en deze is ook voorzien van 3 unieke smaken die u niet snel zult vergeten.

Proeven op onze unieke locatie aan zee in Domburg

De Tastings vindt plaats op onze unieke locatie, gelegen op de duinen in Domburg. Restaurant Het Badpaviljoen is gesitueerd in het gelijknamige karakteristieke rijksmonument met prachtig uitzicht over de Noordzee.

Het Badpaviljoen is gebouwd in 1889 als hotel-restaurant voor prominente internationale- en adellijke badgasten. Zij kwamen met name om zich te laten behandelen

Tegenwoordig bestaat het gebouw uit een restaurant en meerdere privé appartementen. Restaurant Het Badpaviljoen ligt op de begane grond en beschikt over een ruim aangrenzend terras met panorama uitzicht over de zee en het strand van Domburg.