Tastings in 2024

Geniet samen van een exclusief Tasting Event in Domburg!

Als je zeker wilt zijn van een geslaagd event, samen met elkaar of met vrienden, familie of met collega's, dan zijn de Tastings bij Restaurant Het Badpaviljoen in Domburg de perfecte gelegenheid.

Een Tasting bestaat uit 3 luxe Gin&Tonics òf 3 Cocktails òf 3 Mocktails, allen aangeboden met verschillende garnituren. Daarnaast worden heerlijke begeleidende borrelhapjes in 3-gangen geserveerd.

Het samen proeven en beoordelen van de verschillende smaken staan garant voor een geweldige en gezellige middag!

Onze verschillende Tastings 

Gin&Tonic Tasting à € 52
inclusief 3 verschillende Gin&Tonic's en 3 gangen met bijpassende borrelhapjes

Cocktail Tasting à € 52
inclusief 3 verschillende Cocktails en 3 gangen met bijpassende borrelhapjes

Mocktail Tasting à € 44
inclusief 3 verschillende Mocktails en 3 gangen met bijpassende borrelhapjes

Uw keuze kunt u vooraf aangeven in uw reservering.

Een Tasting bestaat uit 3 luxe Gin&Tonics òf 3 Cocktails òf 3 Mocktails, allen aangeboden met verschillende garnituren. Daarnaast worden heerlijke begeleidende borrelhapjes in 3-gangen geserveerd.

Geweldige combinaties en heerlijke garnituren

Gin is enorm veelzijdig dankzij de hoeveelheid verschillende smaken, verschillende combinaties met tonics en de verschillende garnituren. Door deze verscheidenheid zal iedere Gin een andere smaakbeleving teweegbrengen en is er voor ieder wat wils. Bent u van de droge, ‘heftige’ Gin, van een toegankelijke, soepele en lichte Gin of toch van een kruidige Gin boordevol specerijen? Tijdens de Tasting gaat u het ondervinden. Wij gebruiken uiteenlopende Gin-smaken waardoor u 3 unieke smaken zult proeven.

Een cocktail? Dat smaakt altijd! Een cocktail is feestelijk en perfect voor een gezellige borrel. Een goed geserveerde cocktail oogt altijd elegant en kan verrassend uit de hoek komen. De keuze aan cocktails is ontzettend uitgebreid. Zo zijn er heel wat klassieke en traditionele cocktails die al tientallen jaren meegaan, maar net zo goed zijn er unieke cocktails die maar op enkele plaatsen te vinden zijn. Tijdens de Cocktail Tasting shaken/mixen wij 3 unieke cocktails met uiteenlopende smaken voor u.

Napraten en nagenieten

Na de Tasting is er natuurlijk voldoende gespreksstof om gezellig over na te praten. Natuurlijk kunt u ook, mits er genoeg beschikbaarheid is, aanschuiven in ons mooie restaurant en blijven genieten met uitzicht op de Noordzee, ditmaal van een geweldig diner!

Don’t drink and drive!

Liever een Tasting zonder alcohol? Dat kan ook! Voor €42 hebben wij onze Mocktail Tasting. 

Bij deze Tasting komen ook die heerlijke borrelhapjes en deze is ook voorzien van 3 unieke smaken die u niet snel zult vergeten.

Proeven op onze unieke locatie aan zee in Domburg

De Tastings vindt plaats op onze unieke locatie, gelegen op de duinen in Domburg. Restaurant Het Badpaviljoen is gesitueerd in het gelijknamige karakteristieke rijksmonument met prachtig uitzicht over de Noordzee.

Ons restaurant is gesitueerd op de begane grond en beschikt over een ruim aangrenzend terras. Zowel het restaurant als het terras biedt een fenomenaal uitzicht over de zee en het strand van Domburg.