Het Badpaviljoen @ Home

- De Badpaviljoen Foodbox -

Vanwege de grote vraag naar complete menu’s presenteren wij vanaf komend weekend de Badpaviljoen Foodbox. Met deze foodbox zet je in een handomdraai de lekkerste gerechten in Badpaviljoen-style op tafel.

Deze box bestaat uit een vier-gangen menu, af te maken in je eigen keuken. Natuurlijk voorzien van duidelijke instructies van onze chefs! Wie écht uit wil pakken, kan ook nog kiezen uit aanvullende aperitiefhapjes, een kaasassortiment, huisgemaakt ijs of een mooi bijpassend wijnarrangement. Dat is lekker makkelijk!

 

Zin gekregen om dit weekend te genieten van Badpaviljoen at Home?

  • Bestel dan via de bestel module op onze site of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0118-582405.
  • Bestellen is mogelijk tot 14.00 uur op de dag zelf, al gelang naar de voorraad. De betaling gaat via PIN of contant bij het afhalen.
  • Afhalen is mogelijk op donderdag t/m zondag van 16.00 uur – 18.00 uur.🚶

Online Bestellen

P.S. Wil je ook deze kerst thuis of op uw vakantieadres genieten van de keuken van Het Badpaviljoen? Bekijk dan eens de Badpaviljoen Christmas box “Limited Edition.”

Beats & Bites
Onze Chef/Eigenaar Ferdie heeft als Dj LeFer speciaal voor deze foodboxen een playlist gemaakt met heerlijke beats. Zo kun je tijdens het diner relaxed genieten van de beats & bites van Het Badpaviljoen.

Deze mix is exclusief te verkrijgen bij de Badpaviljoen Foodbox en de Christmas Box.