Badpaviljoen@Home  

Badpaviljoen Foodbox  Online bestellen

Met deze wekelijks wisselende foodbox zet je zelf in een handomdraai de lekkerste gerechten in Badpaviljoen-style op tafel. De box bestaat uit een vier-gangen menu, af te maken in je eigen keuken. Natuurlijk voorzien van duidelijke instructies van onze chefs! Wie écht uit wil pakken, kan ook nog kiezen uit aanvullende aperitiefhapjes, een kaasassortiment, huisgemaakt ijs of een mooi bijpassend wijnarrangement. Dat is lekker makkelijk!

 

Badpaviljoen à la carte  Online bestellen

Liever een avondje thuis genieten van je favoriete zeevruchten? Geen probleem. Onze Plateau Fruits de Mer is, samen met andere bekende toppers van Het Badpaviljoen, gemakkelijk in huis te halen. Speciale wensen of dieetaanpassingen? Onze chefs staan voor je klaar! 

Zin gekregen om dit weekend al te genieten van Badpaviljoen at Home? 

  • Bestel dan via de bestelmodule op onze site, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0118-582405.
  • Bestellen is mogelijk tot 15.00 uur op de dag zelf, maar wees er liever snel bij, want onze voorraad is vers en niet onbeperkt! De betaling gaat via PIN of contant bij het afhalen.