Dinerkaart

U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!

U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, met vis, schaal- en schelpdieren in de hoofdrol. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een seizoensmenu geïnspireerd door de verse seizoensproducten van dit moment.

Dineren met een uniek uitzicht op zee met de mooiste zonsondergang...

 

Seizoensmenu

3-Gangen Seizoensmenu

Geïnspireerd op seizoensproducten van dit moment
55

Oesters

'Zeeuwse Tafeloesters' Nr.3, 6st./12st.

Naturel met Rode Wijn Azijn en Sjalotten
24/46

'Zeeuwse Tafeloesters' Nr.3, 6st./12st.

26/50

Oester Combinatie, 'Zeeuwse Tafeloesters' Nr.3, 6st./12st.

Naturel en op Verschillende Manieren Bereid
25/48

Plateaus Fruits de Mer

Plateau Fruits de Mer 'Het Badpaviljoen' (prijs p.p.)

Koud geserveerd. 8 Oesters, Hele Kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Scheermessen, Kreukels.
90

Plateau Fruits de Mer 'Domburg' (prijs p.p.)

Koud geserveerd. 6 Oesters, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Scheermessen, Kreukels
45

Voorgerechten

Voorgerecht van de Dag

Dagelijks Wisselend Voorgerecht
17

Langoustine

'Carpaccio', Thaise Basilicum, Komkommer, Zeebanaan
18

Bouillabaise

Vis, Schelpen, Aïoli, Crostini
15

Steak Tartaar

Beukenzwam, Eidooier, Parmezaanse Kaas, Truffelmayonaise
16

Biet & Burrata

Variaties van Biet, Crème van Burrata, Gerookte Amandel, Bergamot
16

Hoofdgerechten

Kabeljauw met Wilde Gamba

Ravioli Gevuld met Tijgergarnalen, Venkel, Kreeftensaus
36

Gebakken Zeetong

Beurre Noisette, Seizoensgroenten, Friet
42,5

Halve Kreeft à la Plancha

Ravioli gevuld met Tijgergarnalen, Seizoensgroenten, Kreeftensaus
45

Hele Kreeft à la Plancha

Ravioli gevuld met Tijgergarnalen, Seizoensgroenten, Kreeftensaus
85

Dry Aged Entrecote

Ravioli Gevuld met Paddenstoelen, Rode Wijnsaus met Sjalotten
45

Zeeuwse Kalfshaas

Gerookte Biet, Parmezaan, Morillesaus
45

Supplement: Gebakken Foie Gras

Eendenlever
10

Linguine met Truffelroomsaus

Paddenstoelen, Rucola, Parmezaanse Kaas
26

Bijgerecht

Zeeuwse Friet met Huisgemaakte Mayonaise

5

Gemengde Groene Salade met Croutons & Yoghurtdressing

5

Kids

Kids Pasta

Bolognesesaus
12

Kids Hamburger

Rundvlees, Friet, Salade, Huisgemaakte Mayonaise
14

Kids Vis

Visfilet, Friet, salade, Huisgemaakte Mayonaise
14

Desserts

Dagdessert

Dagelijks wisselend Dessert
15

Trio van Chocolade

Witte- en Bruine Chocolademousse, Pure Chocolade Bros, Chocolade Crumble, Witte Chocolade-IJs
15

Karamel & Hazelnoot

Witte Chocolademousse, Gebrande Ananas, Dulche de Leche, Amandel & Hazelnootcrumble, Ananassorbet
15

Plateautje met Sweet Bites

Vanille Macaron, Nougat met Noten, Caramel Brownie, Financier, Italiaans Bitterkoekje
9,5

Koffie of Thee met Friandises

Selectie van Ambachtelijke Bonbons van 'Chocolade Lekkers'
7,9

Assortiment Boerenkazen met Kweepeer

Selectie van Kazen, geselecteerd door Fromagerie ''Murre"
18