Dinerkaart

U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!

U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, waarbij een hoofdrol voor vis, schaal- en schelpdieren. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een 3-gangen seizoensmenu.

Dineren met een uniek uitzicht over zee met een mooie zonsondergang...

Bekijk de dinerkaart van Het Badpaviljoen hieronder.

Voorgerechten

Thai Bisque

Gamba, Kokos, Aioli
14,00

Zalmtartaar & Wilde Gamba

Couscous, Komkommer, Vadouvan
18,00

Steak Tartaar Asian Style

Miso, Sambaii, Wasabi
20,00

Oesters en Schaal-en Schelpdieren

Zeeuwse Creuzes NO.3

Koud geserveerd
(per 6 St.) 19,00

Zeeuwse Platte 0000

Koud geserveerd
(per 6 St.) 32,00

Combinatie van Zeeuwse Creuzes en Zeeuwse Platte Oesters

Koud geserveerd
(per 6 St.) 25,00

Halve Kreeft Belle Vue

Koud geserveerd met Salade, Brood en Huisgemaakte Mayonaise
34,00

Noordzeekrab (Scharen) 500 gram

Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
28,00

Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 12 Oesters, Hele kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
150,00

Plateau Fruits De Mer "Prestige" (2 personen)

(koud geserveerd) Halve Kreeft, Assortiment 8 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
95,00

Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
75,00

Verse Pasta's en Salades

Linguine met Truffel en Paddenstoelen

Truffelroomsaus, Rucola, Parmezaanse Kaas
20,00

Sea Salad "Het Badpaviljoen"

Gemarineerde Gamba's, Gerookte Zalm, Anjovis, Makreel, Parmezaanse Kaas
20,00

Hoofdgerechten

Kabeljauw & Wilde Gamba

Rode Biet, Venkel, Dashi-Botersaus
35,00

Tarbot & Truffel

Risotto, Groene Asperges, Paddenstoelen
45,00

Kreeft a La Plancha

Ravioli, Groene Asperges, Kreeftensaus met Vadouvan
35,00

Tournedos Simmentaler Dry-Aged

Knolselderij, Paddenstoelen, Madeirajus met Truffel
38,00

Nagerechten

Candybar "Karamel"

Limoen, Chocolade Mousse, Limoen Sorbet
12,00

Dame Blanche "Badpaviljoen"

Vanille Roomijs, Chocoladesaus, Javanais
12,00

Assortiment Boerenkaasjes

Verschillende Boerenkazen met Brood
14,00

Dagdessert

Dessert geïnspireerd door seizoensproducten
12,00

Seizoensmenu

Seizoensmenu

Menu van 4 gangen geïnspireerd door de verse seizoen producten van dit moment.
p.p. 65,00