Dinerkaart

U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!

U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, waarbij een hoofdrol voor vis, schaal- en schelpdieren. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een 4-gangen seizoensmenu.

Dineren met een uniek uitzicht over zee met een mooie zonsondergang...

Bekijk de dinerkaart van Het Badpaviljoen hieronder.

Voorgerechten

Thai Bisque

Kokos / Gamba / Aïoli
12,00

Langoustine

Groene Appel / Yoghurt / Yuzu
20,00

Steak Tartaar

Miso / Paddenstoeltjes / Brioche
18,00

Hoofdgerechten

Tarbot

Ossenstaart / Dauphine / Paddenstoelen / Truffel
38,00

Kreeft a la Plancha

Ravioli / Seizoen groenten / Kreeftensaus
halve 35,00 / hele 65,00

Kabeljauw

Wilde Gamba / Pompoen / Hazelnoot / Dashi Boter
28,00

Zeeuwse Hertenrugfilet

Polenta / Kumquats / Wildjus met Manjari
36,00

Oesters en Schaal-en Schelpdieren

Zeeuwse Creuzes oesters No.3

Koud geserveerd
19,00 (per 6 stk)

Zeeuwse Platte oesters (0000)

Koud geserveerd
32,00 (per 6 stk)

Degustatie Oesters (Creuzes en Platte)

koud geserveerd
25,00 (per 6 stk)

Halve Kreeft Belle Vue

koud geserveerd met salade, brood en huisgemaakte mayonaise
32,00

Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 12 Oesters, Hele kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
130,00

Plateau Fruits De Mer "Prestige" (2 personen)

(koud geserveerd) Halve Kreeft, Assortiment 8 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
85,00

Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
65,00

Nagerechten

Valrhona Chocolade

Hazelnoot / Koffie / Aceto Balsamico
12,00

Yoghurt

Citrus / Basilicum
12,00

Assortiment Boerenkaasjes

Verschillende boerenkaasjes geserveerd met brood
14,00

Tallegio

Gebakken Tallegio / Chorizo / Basilicum
12,00

Winter in Zeeland

Seizoensmenu Winter & Zeeland

Menu van 4 gangen geïnspireerd door de verse seizoen producten van dit moment
55,00 per persoon (4-gangen)