Dinerkaart

U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!

U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, waarbij een hoofdrol voor vis, schaal- en schelpdieren. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een 4-gangen seizoensmenu.

Dineren met een uniek uitzicht over zee met een mooie zonsondergang...

Bekijk de dinerkaart van Het Badpaviljoen hieronder.

Voorgerechten

Ganzenleverpaté

Brioche Toast / Pata Negra Iberico 5j
25,00

Thai Bisque

Gamba / Kokos / Aioli
14,00

Zalmtartaar "Asian Style"

Miso / Wasabicreme / Dashi
16,00

Steak Tartaar

Parmezaanse Kaas / Anjovismayonaise / Kappertjes
18,00

Oesters en Schaal-en Schelpdieren

Zeeuwse Creuses NO.3

Koud geserveerd
(per 6 St.) 19,00

Zeeuwse Platte 0000

Koud geserveerd
(per 6 St.) 32,00

Degustatie Oesters (Mix van Zeeuwse Creuses & Platte)

Koud geserveerd
(per 6 St.) 25,00

Halve Kreeft Belle Vue

Koud geserveerd met Salade, Brood en Huisgemaakte Mayonaise
34,00

Noordzeekrab (Scharen) 500 gram

Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
28,00

Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 12 Oesters, Hele kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
150,00

Plateau Fruits De Mer "Prestige" (2 personen)

(koud geserveerd) Halve Kreeft, Assortiment 8 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
95,00

Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
75,00

Hoofdgerechten

Kabeljauw "Skrei"

Wilde Gamba / Arrosta Biet BBQ / Dashi Botersaus
30,00

Tarbot & Winter Truffel

Risotto / Paddenstoelen / Truffelsaus
39,00

Kreeft a La Plancha

Ravioli / Pompoen / Kreeftensaus
38,00

Tournedos Simmentaler Dry-Aged

Mais / Knolselderij Salade / Rode Wijnjus
36,00

Linguine met Truffel en Paddenstoelen

Truffelroomsaus / Rucola / Parmezaanse Kaas
20,00

Nagerechten

Valrhona Chocolade & Pinda

Karamel / Hazelnoot
12,00

Assortiment Boerenkaasjes

Verschillende Boerenkazen met Brood
14,00

Cherry

Yoghurt / Witte Chocolade / Merengue
12,00

Winter in Zeeland

Seizoensmenu Winter & Zeeland

Menu van 4 gangen geïnspireerd door de verse seizoen producten van dit moment.
p.p. 59,00