Dinerkaart
U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!
U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, met vis, schaal- en schelpdieren in de hoofdrol. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een seizoensmenu geïnspireerd door de verse seizoensproducten van dit moment.
Dineren met een uniek uitzicht op zee met de mooiste zonsondergang...
Seizoensmenu
4 gangen menu
Geïnspireerd op seizoensproducten van dit moment
60
Bites
Bordje Pata Negra
Jamon Iberico Belotta 5j, 60 gram
19
Boerenbrood
Geserveerd met Tapenade, Zeewierpesto en Aïoli
9
Papadum
Geserveerd met Yoghurtdip en Mahummara
9
Portie Kreukels
6
Gekookte Crevettes
Koud geserveerd met Aïoli
16
Oesters Diner
Oesters, Zeeuwse Creuses Nr 3, 6st.
24
Oesters, Zeeuwse Platte 4/0, 6st.
32
Oesters, Combinatie van Zeeuwse Creuses en Platte, 6st.
28
Kleine gerechten om zelf uw menu samen te stellen of te delen
Sashimi Zalm en Zeeuwse Kingfish
Wakamé, Germber, Sojasaus
18
Pulpo
Octopus, Saffraanaardappel, Zeewier, Gelei van Bouillabaisse
15
Tataki van Zeeuwse Kingfish
Zeewier, Umeboshi, Shiso, Groene Curry
15
Gamba's al Ajillo 3st.
Zwarte Tijgergarnalen, Pittige Knoflookolie, Tomaat, Kreeftensaus
15
Zeeduivel
Truffelaardappel, Wortel, Pata Negra Crumble, Vadouvansaus
17
Dagsoep
11
Steak Tartaar
Paddenstoelen, Eigeel, Truffelmayonaise
16
Iberico Presa
Exclusief Spaans Varkensvlees, Knolselderij , Spruiten, Saus met Zeeuwse Mosterd, Augurk
18
Avocado
Gebrand, Ponzu, Beukenzwam, Koolrabi
13
Carbonara van Knolselderij
Kastanje, Spruiten, Parmezaanse Kaas
14
Gnocchi met Zeewierpesto
Mizuna, Gerookte Amandelen
12,5
Plateaus Fruit de Mer
Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)
(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
45 p.p.
Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)
(koud geserveerd) Assortiment 8 Oesters, Hele Kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
80 p.p.
Seafood
Noordzeekrab Scharen, 500gr.
Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
35
Bouillabaisse
Verschillende Vissoorten, Schelpen, Saffraanaardappel, Venkel
32
Kabeljauw met Noordzee Garnalen
Ravioli gevuld met Zwarte Tijgergarnalen, Spinazie, Kreeftensaus
33
Halve Kreeft a la Plancha
Ravioli gevuld met Zwarte Tijgergarnalen, Seizoensgroente, Kreeftensaus
44
Hele Kreeft à la Plancha
Ravioli gevuld met Zwarte Tijgergarnalen, Seizoensgroente, Kreeftensaus
78
Vlees
Zeeuws Wild
Wisselend Wild, Seizoensgroente
38
Tournedos
Ravioli, Pompoen, Paddenstoelen, Madeirasaus
42
Kindergerechten
Kids Pasta
Geserveerd met Bolognesesaus
12
Kids Stoof
Geserveerd met Frietjes, Mayonaise
13
Kids Vis
Geserveerd met Friet, Mayonaise
14
Nagerechten
Chef's Chocolade Dessert
Chocoladetaartje, Stoofpeer, Huisgemaakt Wit Chocoladeijs, Chocolademousse
15
Verschillende bereidingen van Sinaasappel
Ganache, Chocoladeparfait, Gel
15
Praliné
Praliné Cremeux, Koffie, Appel, Huisgemaakt Pistacheroomijs
15
Koffie met Friandises
Selectie van Ambachtelijke Bonbons van 'Chocolade Lekkers'
7,5
Plateautje met Sweet Bites
Vanille Macaron, Nougat met Noten, Caramel Brownie, Financier, Italiaans Bitterkoekje
8
Assortiment Boerenkaasjes
Zeeuwse en Internationale Kazen
17