Dinerkaart

U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!

U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, waarbij een hoofdrol voor vis, schaal- en schelpdieren. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een seizoensmenu geïnspireerd door de verse seizoensproducten van dit moment.

Dineren met een uniek uitzicht over zee met een mooie zonsondergang...

Bekijk de dinerkaart van Het Badpaviljoen hieronder.

Aperitiefhapjes

Boerenbrood

Geserveerd met Tapenade, Olijven en Aioli
8,00

Hummus

Geserveerd met Yoghurtdip en Papadum
8,00

Bordje Pata Negra (60 gram)

Jamon Iberico Bellota 5J
19,00

Sashimi (120 gram)

Sashimi van Tonijn en Zalm, Wakame en Soja
16,00

Voorgerechten

Thai Bisque

Gamba, Kokos, Aioli
14,00

Sashimi Kingfish Zélande & Coquille Saint-Jacques

Cheviche, Tosa Dashi, Creme van Zoete Aardappel
25,00

Steak Tartaar "Asian Style"

Miso, Sambai, Wasabi
22,00

Oesters en Schaal-en Schelpdieren

Oesters, Zeeuwse Creuzes NO.2

Koud geserveerd
(per 6 St.) 19,00

Oesters, Zeeuwse Platte OOOO

Koud geserveerd
(per 6 St.) 32,00

Oesters, Combinatie van Zeeuwse Creuzes en Zeeuwse Platte

Koud geserveerd
(per 6 St.) 25,00

Halve Kreeft Belle Vue

Koud geserveerd met Salade, Brood en Huisgemaakte Mayonaise
34,00

Noordzeekrab (Scharen) 500 gram

Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
32,00

Fruits de Mer

Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 12 Oesters, Hele kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
150,00

Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
85,00

Hoofdgerechten

Kabeljauw & Coquilles Saint-Jacques

Pompoen, Vadouvan, Kreeftensaus
36,00

Tarbot & Truffel

Truffelrisotto, Pata Negra Iberico, Truffelsaus
49,00

Kreeft a La Plancha

Ravioli, Hollandse Asperges, Kreeftensaus met Vadouvan
38,00

Tournedos Simmentaler Dry-Aged

Knolselderij, Paddenstoelen, Madeirajus met Truffel
40,00

Liguine met Paddenstoelen

Truffelroomsaus, Rucola, Parmezaanse kaas
25,00

Kindergerechten

Kids Pasta met Bolognesesaus

Linguine met Traditionele Italiaanse Pastasaus
11,00

Kids Hamburger

Geserveerd met Frietjes, Mayonaise en Kleine Salade
11,00

Kids Visfilet

Geserveerd met Frietjes, Mayonaise en Kleine Salade
11,00

Nagerechten

Valrhona Chocolade

Karamel, Amandel, Kalamansi
14,00

Bombe van Mango en Passievrucht

Exotische fruitsalade, Yoghurt Espuma
12,00

Assortiment Boerenkaasjes

Verschillende Boerenkazen met Brood
14,00

Dagdessert

Dessert geïnspireerd door seizoensproducten
14,00

Seizoensmenu

Seizoensmenu

Menu geïnspireerd door de verse seizoen producten van dit moment.
.