Dinerkaart
U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!
U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, waarbij een hoofdrol voor vis, schaal- en schelpdieren. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een 3-gangen seizoensmenu.
Dineren met een uniek uitzicht over zee met een mooie zonsondergang...
Bekijk de dinerkaart van Het Badpaviljoen hieronder.
Voorgerechten
Thai Bisque
Gamba, Kokos, Aioli
14,00
Zalmtartaar & Wilde Gamba
Couscous, Komkommer, Vadouvan
18,00
Steak Tartaar Asian Style
Miso, Sambaii, Wasabi
20,00
Oesters en Schaal-en Schelpdieren
Zeeuwse Creuzes NO.3
Koud geserveerd
(per 6 St.) 19,00
Zeeuwse Platte 0000
Koud geserveerd
(per 6 St.) 32,00
Combinatie van Zeeuwse Creuzes en Zeeuwse Platte Oesters
Koud geserveerd
(per 6 St.) 25,00
Halve Kreeft Belle Vue
Koud geserveerd met Salade, Brood en Huisgemaakte Mayonaise
34,00
Noordzeekrab (Scharen) 500 gram
Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
28,00
Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)
(koud geserveerd) Assortiment 12 Oesters, Hele kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
150,00
Plateau Fruits De Mer "Prestige" (2 personen)
(koud geserveerd) Halve Kreeft, Assortiment 8 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
95,00
Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)
(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
75,00
Verse Pasta's en Salades
Linguine met Truffel en Paddenstoelen
Truffelroomsaus, Rucola, Parmezaanse Kaas
20,00
Sea Salad "Het Badpaviljoen"
Gemarineerde Gamba's, Gerookte Zalm, Anjovis, Makreel, Parmezaanse Kaas
20,00
Hoofdgerechten
Kabeljauw & Wilde Gamba
Rode Biet, Venkel, Dashi-Botersaus
35,00
Tarbot & Truffel
Risotto, Groene Asperges, Paddenstoelen
45,00
Kreeft a La Plancha
Ravioli, Groene Asperges, Kreeftensaus met Vadouvan
35,00
Tournedos Simmentaler Dry-Aged
Knolselderij, Paddenstoelen, Madeirajus met Truffel
38,00
Nagerechten
Candybar "Karamel"
Limoen, Chocolade Mousse, Limoen Sorbet
12,00
Dame Blanche "Badpaviljoen"
Vanille Roomijs, Chocoladesaus, Javanais
12,00
Assortiment Boerenkaasjes
Verschillende Boerenkazen met Brood
14,00
Dagdessert
Dessert geïnspireerd door seizoensproducten
12,00
Seizoensmenu
Seizoensmenu
Menu van 4 gangen geïnspireerd door de verse seizoen producten van dit moment.
p.p. 65,00