Dinerkaart

U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!

U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, met vis, schaal- en schelpdieren in de hoofdrol. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een seizoensmenu geïnspireerd door de verse seizoensproducten van dit moment.

Dineren met een uniek uitzicht op zee met de mooiste zonsondergang...

 

Bites

Papadum

Geserveerd met Mahummara en Yoghurtdip
9,00

Boerenbrood

Geserveerd met Tapenade, Zeewierpesto en Aïoli
9,00

Bordje Pata Negra (60 gram)

Jamon Iberico Bellota 5J
19,00

Sashimi (120 gram)

Sashimi van Zeeuwse Kingfish en Zalm, Wakame en Soja
18,00

Kleine gerechten om zelf uw menu samen te stellen of te delen

Sashimi Zalm en Zeeuwse Kingfish

18,00

Pulpo

Octopus, Saffraanaardappel, Zeewier, Bouillabaisse
15,00

Gamba's al Ajillo 3st.

Pittige Knoflookolie, Tomaat, Kreeftensaus
15,00

Griet

Truffelaardappel, Wortel, Pata Negra Crumble, Vadouvansaus
17,00

Roodbaars

Aardpeer, Spinazie, Zeewiersaus
16,00

Dagsoep

11,00

Steak Tartaar

Paddenstoelen, Eigeel, Truffelmayonaise
16,00

Kwartel met Miso

Wortel, Koolrabi, Beukenzwam, Little Gem
16,00

Iberico Presa

Exclusief Spaans Varkensvlees, Knolselderij , Spruiten, Saus met Zeeuwse Mosterd, Augurk
18,00

Avocado

Gegrild, Beukenzwam, Koolrabi
13,00

Carbonara van Knolselderij

Kastanje, Spruiten, Parmezaanse Kaas
14,00

Gerookte Wortel

Espuma van Aardappel, Zwarte Knoflook
12,00

Pompoen

Verschillende bereidingen van Pompoen
14,00

Gnocchi met Zeewierpesto

Mizuna, Gerookte Amandelen
12,50

Oesters en Schaal-en Schelpdieren

Oesters, Zeeuwse Creuses Nr 3, 6 st.

24,00

Oesters, Zeeuwse Platte 4/0, 6st.

32,00

Oesters, Combinatie van Zeeuwse Creuses en Platte 6st.

28,00

Halve Kreeft Belle Vue

Koud geserveerd met Salade, Brood en Huisgemaakte Mayonaise
39,00

Noordzeekrab (Scharen) 500 gram

Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
35,00

Fruits de Mer

Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 8 Oesters, Hele kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
80,00 p.p.

Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
45,00 p.p.

Hoofdgerechten Vis

Kabeljauw & Grijze Garnalen

Scampi Ravioli, Spinazie, Kreeftensaus
33,00

Bouillabaisse

Verschillende Vissoorten, Schelpen, Saffraanaardappel, Venkel
32,00

Kreeft a la Plancha (halve)

Scampi Ravioli, Kreeftensaus
44,00

Hoofdgerecht Vlees

Tournedos

Ravioli, Pompoen, Paddenstoelen, Madeirasaus
42,00

Zeeuws Wild

Wisselend Wild, Seizoensgroente
38,00

Nagerechten

Chef's Chocolade Dessert

Chocoladetaartje, Stoofpeer, Chocolademousse, Witte ChocoladeIJs
15,00

Verschillende bereidingen van Sinaasappel

Ganache, Chocoladeparfait, Gel
15,00

Praliné

Koffie, Appel, Pistacheroomijs
15,00

Assortiment Boerenkaasjes

Verschillende Boerenkazen met Brood
17,00

Koffie met Friandises

Selectie van Ambachtelijke Bonbons van 'Chocolade Lekkers'
7,50

Plateautje met Sweet Bites

8,00

Kindergerechten

Kids Pasta met Bolognesesaus

12,00

Kids Stoofvlees

Geserveerd met Frietjes, Mayonaise
13,00

Kids Visfilet

Geserveerd met Friet, Mayonaise
14,00

Seizoensmenu

4 gangen menu

Menu geïnspireerd door de verse seizoen producten van dit moment.
60,00