Dinerkaart

U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!

U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, waarbij een hoofdrol voor vis, schaal- en schelpdieren. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een 4-gangen seizoensmenu.

Dineren met een uniek uitzicht over zee met een mooie zonsondergang...

Bekijk de dinerkaart van Het Badpaviljoen hieronder.

Voorgerechten

Ganzenlever

Briochetoast / Pata Negra Iberico 5j / Vijgen Chutney
25,00

Kreeftsalade

Tom Kha Kai / Thaise Basilicum / Kokos
24,00

Velouté van Zeeuwse Oesters

Gerookte Paling / Champagne / Venkel
14,00

Kalfs tartaar

Parmezaanse Kaas / Anjovismayonaise / Kappertjes
18,00

Oesters en Schaal-en Schelpdieren

Zeeuwse Creuses NO.3

Koud geserveerd
(per 6 St.) 19,00

Zeeuwse Platte 0000

Koud geserveerd
(per 6 St.) 32,00

Degustatie Oesters (Mix van Zeeuwse Creuses & Platte)

Koud geserveerd
(per 6 St.) 25,00

Halve Kreeft Belle Vue

Koud geserveerd met Salade, Brood en Huisgemaakte Mayonaise
34,00

Noordzeekrab (Scharen) 500 gram

Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
28,00

Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 12 Oesters, Hele kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
150,00

Plateau Fruits De Mer "Prestige" (2 personen)

(koud geserveerd) Halve Kreeft, Assortiment 8 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
95,00

Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
75,00

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Ossenstaart / Paddenstoelen / Beurre Noisette
30,00

Tarbot

Wilde Gamba / Schorseneren / Beurre Blanc
39,00

Kreeft a La Plancha

Ravioli / Pompoen / Kreeftensaus
38,00

Tournedos Simmentaler Dry-Aged

Mais / Knolselderij Salade / Rode Wijnjus
36,00

Linguine Paddenstoelen

Truffelroomsaus / Rucola / Parmezaanse Kaas
20,00

Nagerechten

Valrhona Chocolade & Pinda

Manjari Chocolade / Pinda / Gezouten Karamel
12,00

Assortiment Boerenkaasjes

Verschillende boerenkazen met brood
14,00

Exotica

Banaan / Kokos / Passievrucht
12,00

Herfst in Zeeland

Seizoensmenu Herfst & Zeeland

Menu van 4 gangen geïnspireerd door de verse seizoen producten van dit moment.
p.p. 59,00