Dinerkaart

U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!

U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, waarbij een hoofdrol voor vis, schaal- en schelpdieren. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een 4-gangen seizoensmenu.

Dineren met een uniek uitzicht over zee met een mooie zonsondergang...

Bekijk de dinerkaart van Het Badpaviljoen hieronder.

Voorgerechten

Thai Bisque

Kokos / Gamba / Aïoli
12,00

Langoustine

Groene Appel / Yoghurt / Yuzu
20,00

Steak Tartaar

Kalf / Spicy Tuna / Mosterd
18,00

Oosterschelde Paling

Miso / Buikspek / Hummus
18,00

Hoofdgerechten

Tarbot

Morilles / Kalf / Hollandse Asperges
44,00

Zeeuwse Kreeft a la Plancha

Ravioli / Seizoen groenten / Kreeftensaus
Dagprijs per 100 gram

Kabeljauw

Zeeuwse Lamsoor / Hollandse Asperges / Botersaus
30,00

Tournedos Rossini

Knolselderij / Ganzenlever / Madeirajus met Truffel
38,00

Linguine met Paddenstoelen

Truffelroomsaus / Rucola / Parmezaanse Kaas
20,00

Oesters en Schaal-en Schelpdieren

Zeeuwse Creuzes oesters No.3

Koud geserveerd
19,00 (per 6 stk)

Zeeuwse Platte oesters (0000)

Koud geserveerd
32,00 (per 6 stk)

Degustatie Oesters (Creuzes en Platte)

koud geserveerd
25,00 (per 6 stk)

Zeeuwse Halve Kreeft Belle Vue

Koud geserveerd met Salade, Brood en Huisgemaakte Mayonaise
Dagprijs per 100 gram

Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 12 Oesters, Hele kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
150,00

Plateau Fruits De Mer "Prestige" (2 personen)

(koud geserveerd) Halve Kreeft, Assortiment 8 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
95,00

Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
75,00

Noordzeekrab (Scharen) 500 gram

Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
28,00

Nagerechten

Valrhona Chocolade

Pistache / Duindoornbes / Vanille
12,00

Berriolette

Rabarber / Witte Chocolade / Aardbeien
12,00

Assortiment Boerenkaasjes

Verschillende boerenkaasjes geserveerd met brood
14,00

Lente in Zeeland

Seizoensmenu Lente & Zeeland

Menu van 4 gangen geïnspireerd door de verse seizoen producten van dit moment
59,00 per persoon (4-gangen)