Dinerkaart

U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!

U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, waarbij een hoofdrol voor vis, schaal- en schelpdieren. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een 3-gangen seizoensmenu.

Dineren met een uniek uitzicht over zee met een mooie zonsondergang...

Bekijk de dinerkaart van Het Badpaviljoen hieronder.

Voorgerechten

Thai Bisque

Gamba / Kokos / Aioli
14,00

Zalmtartaar "Asian Style"

Miso, Tosa Dashi, Sesam
18,00

Burrata di Buffala Caprese

Tomaatjes, Taggiasche Olijfjes, Basilicum
18,00

Steak Tartaar

Eigeel, Mosterd, Parmezaanse Kaas
20,00

Oesters en Schaal-en Schelpdieren

Oesters Fines de Claires NO.3

Koud geserveerd
(per 6 St.) 19,00

Zeeuwse Zomer Oesters Speciaal

Koud geserveerd
(per 6 St.) 32,00

Degustatie Oesters

Koud geserveerd
(per 6 St.) 25,00

Halve Kreeft Belle Vue

Koud geserveerd met Salade, Brood en Huisgemaakte Mayonaise
34,00

Noordzeekrab (Scharen) 500 gram

Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
28,00

Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 12 Oesters, Hele kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
150,00

Plateau Fruits De Mer "Prestige" (2 personen)

(koud geserveerd) Halve Kreeft, Assortiment 8 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
95,00

Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
75,00

Verse Pasta's en Salades

Linguine Pesto & Burrata

Trostomaatjes, Rucola, Pijnboompitten
20,00

Linguine met Truffel en Paddenstoelen

Truffelroomsaus, Rucola, Parmezaanse Kaas
20,00

Salade Gegrilde Gamba's

Parmezaanse Kaas, Gedroogde Tomaatjes, Aioli
22,00

Sea Salad "Het Badpaviljoen"

Gemarineerde Gamba's, Gerookte Zalm, Anjovis, Makreel, Parmezaanse Kaas
20,00

Hoofdgerechten

Kabeljauw "Zélande"

Venkel, Ravioli, Mosselen, Dashi-Botersaus
33,00

Zeeduivel & Wilde Gamba

Paella, Chorizo, Bouillabaisse
38,00

Gebakken Zeetong Meuniere (+/- 500 gram)

Zeekraal, Citroenboter, Fregolah
45,00

Kreeft a La Plancha

Ravioli, Groene Asperges, Kreeftensaus met Vadouvan
35,00

Tournedos Simmentaler Dry-Aged

Knolselderij, Paddenstoelen, Madeirajus met Truffel
38,00

Nagerechten

Candybar "Berriolette"

Aardbeien, Ivoire Chocolademousse, Yoghurtijs
12,00

Dame Blanche "Badpaviljoen"

Vanille Roomijs, Chocoladesaus, Javanais
12,00

Assortiment Boerenkaasjes

Verschillende Boerenkazen met Brood
14,00

Dagdessert

Dessert geïnspireerd door seizoensproducten
12,00

Lente in Zeeland

Seizoensmenu Lente & Zeeland

Menu van 3 gangen geïnspireerd door de verse seizoen producten van dit moment.
p.p. 55,00