Dinerkaart
U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!
U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, waarbij een hoofdrol voor vis, schaal- en schelpdieren. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een 3-gangen seizoensmenu.
Dineren met een uniek uitzicht over zee met een mooie zonsondergang...
Bekijk de dinerkaart van Het Badpaviljoen hieronder.
Aperitiefhapjes
Boerenbrood
Geserveerd met Tapenade, Olijven en Aioli
8,00
Hummus
Geserveerd met Yoghurtdip en Papadum
8,00
Bordje Pata Negra (60 gram)
Jamon Iberico Bellota 5J
19,00
Sashimi (120 gram)
Sashimi van Tonijn en Zalm, Wakame en Soja
16,00
Voorgerechten
Thai Bisque
Gamba, Kokos, Aioli
14,00
Zeeuwse Kingfish
Sashimi Kingfish, Tosa Dashi, Zoete Aardappel
22,00
Steak Tartaar "Classic"
Truffelmayonaise, Eidooier, Parmezaan
20,00
Oesters en Schaal-en Schelpdieren
Zeeuwse Creuzes NO.3
Koud geserveerd
(per 6 St.) 19,00
Zeeuwse Platte 0000
Koud geserveerd
(per 6 St.) 32,00
Combinatie van Zeeuwse Creuzes en Platte Oesters
Koud geserveerd
(per 6 St.) 25,00
Halve Kreeft Belle Vue
Koud geserveerd met Salade, Brood en Huisgemaakte Mayonaise
34,00
Noordzeekrab (Scharen) 500 gram
Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
28,00
Fruits de Mer
Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)
(koud geserveerd) Assortiment 12 Oesters, Hele kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
150,00
Plateau Fruits De Mer "Prestige" (2 personen)
(koud geserveerd) Halve Kreeft, Assortiment 8 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
95,00
Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)
(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Zeeuwse Kokkels, Kreukels, Grijze Garnalen, Noordzeekrab, Crevettes, Wulken en Mosselen
75,00
Verse Pasta's en Salades
Linguine met Truffel en Paddenstoelen
Truffelroomsaus, Rucola, Parmezaanse Kaas
20,00
Salade Gegrilde Gamba's
Parmezaanse kaas, Gedroogde tomaatjes, Aioli
22,00
Sea Salad "Het Badpaviljoen"
Gemarineerde Gamba's, Gerookte Zalm, Anjovis, Makreel, Parmezaanse Kaas
20,00
Hoofdgerechten
Kabeljauw
Truffelrisotto, Paddenstoelen, Pata Negra Iberico
35,00
Tarbot
Hollands Asperges, Aardappel crème, Botersaus
45,00
Kreeft a La Plancha
Ravioli, Asperges, Kreeftensaus met Vadouvan
35,00
Tournedos Simmentaler Dry-Aged
Knolselderij, Paddenstoelen, Madeirajus met Truffel
40,00
Kindergerechten
Kids Pasta met Bolognesesaus
Linguine met Traditionele Italiaanse Pastasaus
11,00
Kids Hamburger
Geserveerd met Frietjes, Mayonaise en Kleine Salade
11,00
Kids Visfilet
Geserveerd met Frietjes, Mayonaise en Kleine Salade
11,00
Nagerechten
Candybar "Chocolade"
Hazelnoot, Karamel
12,00
Bombe van Rood Fruit
Espuma van Yoghurt, Citrus en Merengue
12,00
Assortiment Boerenkaasjes
Verschillende Boerenkazen met Brood
14,00
Dagdessert
Dessert geïnspireerd door seizoensproducten
12,00
Seizoensmenu
Seizoensmenu
Menu van 3 gangen geïnspireerd door de verse seizoen producten van dit moment.
p.p. 55,00