Dinerkaart

U bent in Zeeland dus proeft u Zeeland!

U heeft de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, met veel aandacht voor Zeeuwse producten, met vis, schaal- en schelpdieren in de hoofdrol. Denk daarbij aan Zeeuwse bouillabaisse, oesters, kreeft en onze signature Plateaus Fruits de Mer. Naast de dinerkaart serveren we een seizoensmenu geïnspireerd door de verse seizoensproducten van dit moment.

Dineren met een uniek uitzicht op zee met de mooiste zonsondergang...

 

Seizoensmenu

4 gangen menu

Geïnspireerd op seizoensproducten van dit moment
60

Bites

Bordje Pata Negra

Jamon Iberico Belotta 5j, 60 gram
19

Boerenbrood

Geserveerd met Tapenade, Zeewierpesto en Aïoli
9

Papadum

Geserveerd met Yoghurtdip en Mahummara
9

Portie Kreukels

6

Gekookte Crevettes

Koud geserveerd met Aïoli
16

Oesters Diner

Oesters, Zeeuwse Creuses Nr 3, 6st.

24

Oesters, Zeeuwse Platte 4/0, 6st.

32

Oesters, Combinatie van Zeeuwse Creuses en Platte, 6st.

28

Kleine gerechten om zelf uw menu samen te stellen of te delen

Sashimi Zalm en Zeeuwse Kingfish

Wakamé, Germber, Sojasaus
18

Pulpo

Octopus, Saffraanaardappel, Zeewier, Gelei van Bouillabaisse
15

Tataki van Zeeuwse Kingfish

Zeewier, Umeboshi, Shiso, Groene Curry
15

Gamba's al Ajillo 3st.

Zwarte Tijgergarnalen, Pittige Knoflookolie, Tomaat, Kreeftensaus
15

Zeeduivel

Truffelaardappel, Wortel, Pata Negra Crumble, Vadouvansaus
17

Dagsoep

11

Steak Tartaar

Paddenstoelen, Eigeel, Truffelmayonaise
16

Iberico Presa

Exclusief Spaans Varkensvlees, Knolselderij , Spruiten, Saus met Zeeuwse Mosterd, Augurk
18

Avocado

Gebrand, Ponzu, Beukenzwam, Koolrabi
13

Carbonara van Knolselderij

Kastanje, Spruiten, Parmezaanse Kaas
14

Gnocchi met Zeewierpesto

Mizuna, Gerookte Amandelen
12,5

Plateaus Fruit de Mer

Plateau Fruits De Mer "Domburg" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 6 Oesters, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
45 p.p.

Plateau Fruits De Mer "Het Badpaviljoen" (2 personen)

(koud geserveerd) Assortiment 8 Oesters, Hele Kreeft, Noordzeekrab, Crevettes, Grijze Garnalen, Mosselen, Kokkels, Kreukels, Wulken
80 p.p.

Seafood

Noordzeekrab Scharen, 500gr.

Koud geserveerd met Huisgemaakte Mayonaise
35

Bouillabaisse

Verschillende Vissoorten, Schelpen, Saffraanaardappel, Venkel
32

Kabeljauw met Noordzee Garnalen

Ravioli gevuld met Zwarte Tijgergarnalen, Spinazie, Kreeftensaus
33

Halve Kreeft a la Plancha

Ravioli gevuld met Zwarte Tijgergarnalen, Seizoensgroente, Kreeftensaus
44

Hele Kreeft à la Plancha

Ravioli gevuld met Zwarte Tijgergarnalen, Seizoensgroente, Kreeftensaus
78

Vlees

Zeeuws Wild

Wisselend Wild, Seizoensgroente
38

Tournedos

Ravioli, Pompoen, Paddenstoelen, Madeirasaus
42

Kindergerechten

Kids Pasta

Geserveerd met Bolognesesaus
12

Kids Stoof

Geserveerd met Frietjes, Mayonaise
13

Kids Vis

Geserveerd met Friet, Mayonaise
14

Nagerechten

Chef's Chocolade Dessert

Chocoladetaartje, Stoofpeer, Huisgemaakt Wit Chocoladeijs, Chocolademousse
15

Verschillende bereidingen van Sinaasappel

Ganache, Chocoladeparfait, Gel
15

Praliné

Praliné Cremeux, Koffie, Appel, Huisgemaakt Pistacheroomijs
15

Koffie met Friandises

Selectie van Ambachtelijke Bonbons van 'Chocolade Lekkers'
7,5

Plateautje met Sweet Bites

Vanille Macaron, Nougat met Noten, Caramel Brownie, Financier, Italiaans Bitterkoekje
8

Assortiment Boerenkaasjes

Zeeuwse en Internationale Kazen
17