Zakelijk event, vergaderen, netwerkborrel, lunchen en dineren 

Zakelijke bijeenkomst, training, management overleg, teambuilding activiteiten, vergaderen in stijl 

Restaurant Het Badpaviljoen heeft mogelijkheden voor uw zakelijke event in combinatie met een uitstekende keuken en service. Hierdoor kan Restaurant Het Badpaviljoen, door de unieke locatie en service, uw event tot een zeer bijzondere ervaring maken! 

Neem graag contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijke training met wind in de haren

Rondom uw zakelijke event verzorgen wij alles op deze dag. Denk aan het ontvangst bij mooi weer op het terras met een Zeeuwse bolus, een lichte lunch met Zeeuwse bouillabaisse of een sandwich of juist een uitgebreide lunch met verschillende schaal-en schelpdieren of een meergangen lunch. Ook kunt u kiezen voor een uitgebreide borrel om na- of door te praten, kennis te maken en te netwerken. Een sit-down diner of een walking diner in een ongedwongen sfeer is ook mogelijk. Wij denken graag met u mee over de indeling van uw dag.

Zakelijk brainstormen met zicht op zee en strand

Door de unieke locatie op de duinen in Domburg is het mogelijk om tussendoor uit te waaien. Of vindt u het leuk om uw dag af te wisselen met een sportieve activiteit op het strand.

Wij verzorgen ook netwerkborrels voor het bedrijfsleven. Tijdens deze borrel zullen wij rondgaan met diverse luxe koude of warme hapjes zoals sashimi van tonijn, Zeeuwse Oesters of bitterballen.

Graag maken wij een offerte om uw zakelijke dag tot een inspirerende ervaring te maken.

Informatie aanvragen

Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een onderwerp in.
Voer a.u.b een geldig bericht in.