Condoleancelocatie in Zeeland

Afscheid van je geliefde .......

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af. In korte tijd moet er veel geregeld worden. Wij denken graag met je mee en zullen ervoor zorgen dat het afscheid op een passende manier wordt ingevuld. Na de uitvaart bestaat de mogelijkheid bij Het Badpaviljoen in Domburg te condoleren en samen met familie en vrienden de overledene te herdenken.

Een rustige locatie voor een condoleance

Onze unieke locatie aan zee leent zich goed bij het afscheid van je geliefde, waar je intiem en privĂ©  de condoleance bijeenkomst kunt organiseren. Bij Restaurant Het Badpaviljoen bieden wij een persoonlijk afscheid op een unieke locatie in de duinen van Domburg, met uitzicht op de Noordzee. Een ongedwongen plek waar ruimte is voor een traan, maar ook voor een lach. Een gevoel voor passende gastvrijheid leent zich uitstekend bij het afscheid van jouw geliefde. Wij verzorgen een samenzijn met alle familie, vrienden en bekenden van je geliefde. Wij kunnen een condoleance met een gezelschap tot 250 personen aanbieden.

Een mooi leven verdient een waardig afscheid...

Mogelijkheden condoleance 

Wij bieden standaard arrangementen voor condoleances, maar vinden het prettiger om met nabestaanden een samenzijn te organiseren dat de overledene tot in ieder detail eer aan doet. Onderstaand vind je een aantal mogelijkheden die naar eigen wens zijn in te vullen zijn, zodat je een condoleance hebt die bij de overledene en de familie past. Je kunt kiezen voor een traditionele koffietafel met gebak van de banketbakker. Hield de overledene van een high-tea dan kunnen wij dit ook verzorgen. Ook is het mogelijk de koffietafel laten uitbreiden met diverse sandwiches of soep.

Wil je graag een complete lunch voor je gezelschap, dan verzorgen wij een lunchtafel met  bijvoorbeeld Zeeuwse bouillabaisse, verschillende vis/vlees sandwiches, tomaten- burrata salade, Zeeuwse oesters, pasta met truffel, Italiaanse gedroogde hammen.

Hield de overledene van een borrel met een hapje, dan verzorgen wij een condoleance met een goed glas wijn. We gaan rond met diverse luxe koude en warme hapjes zoals tartaar van zalm, Zeeuwse oesters, sashimi van tonijn of een bitterbal. Samen hef je met je dierbaren het glas als herinnering op het leven van de overledene.

Alle tijd voor jou en je nabestaanden om te herinneren, elkaar te steunen, rustig te kunnen praten.

Tijd om te steunen en te praten

Je kunt bij Restaurant Het Badpaviljoen Domburg kiezen om na de condoleance met een intiem gezelschap aan tafel te gaan voor een verzorgd diner om in rust terug te kijken op deze dag.

In goed overleg nemen we jou de zorgen uit handen

In goed overleg met de begrafenisondernemer of uitvaartverzorger stemmen wij de wensen af. Je hoeft je geen zorgen te maken over de organisatie van deze dag. De aanwezigen kunnen zich volledig richten op het afscheid nemen van de geliefde. 

Informatie aanvragen

Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een onderwerp in.
Voer a.u.b een geldig bericht in.