Lekker eten in Domburg

Welkom bij Het Badpaviljoen, de hotspot in Domburg

Als je zeker wilt zijn van een geslaagde middag of avond met family & friends dan biedt Restaurant Het Badpaviljoen in Domburg diverse mogelijkheden.

"Er is altijd een reden om iets te vieren!"

De unieke locatie van ons restaurant aan het Domburgse strand, met een schitterend uitzicht over zee in combinatie met de uitstekende keuken en fijne service, zijn een goed uitgangspunt om  jouw plannen waar te maken. Er zijn in Het Badpaviljoen te Domburg veel mogelijkheden om met familie of vrienden bijzonder te eten vanaf 10 tot 120 personen.

  • 3 gangen lunch op het prachtige terras, samengesteld op basis van het seizoen en de dagverse vis.
  • Lichte lunch, met salades en sandwiches of een Zeeuwse vissoep.
  • Een borrel organiseren, met Zeeuwse oesters en amuses of gewoon met een goede bitterbal.
  • Een walking diner, ongedwongen eten waarbij diverse gerechten gedurende de avond geserveerd worden waarbij het gezelschap niet gebonden is aan een zitplaats.
  • Een uitgebreid diner met een Zeeuws tintje, denk aan een mooi seizoensmenu in 4 gangen, een grote Zeeuwse Plateau Fruits de Mer om te delen of een wijnarrangement dat aansluit bij de gerechten.

Voor elk budget een mooie lunch

Qua budget is er bij ons restaurant een hoop mogelijk: van een heerlijke soep tot aan een hele Zeeuwse Kreeft en alles wat daar op culinair gebied tussen zit. We verzorgen jouw lunch of diner met veel passie. We maken graag een offerte op maat voor jouw gezelschap. Voor elk budget maken wij een mooi voorstel. Hierbij is een datum belangrijk, maar ook jullie persoonlijke wensen.

Heb je al honger?

We horen graag jullie wensen voor een onvergetelijke ervaring bij ons restaurant aan het strand! 

Informatie aanvragen

Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een onderwerp in.
Voer a.u.b een geldig bericht in.