De smaak van puur en vers
Delicate balans van ingrediënten, smaak en presentatie
De keuken van Restaurant Het Badpaviljoen kenmerkt zich door het gebruik verse ingrediënten, die zoveel mogelijk uit de eigen regio komen. Uit respect voor de natuur gebruiken we graag heerlijke seizoensproducten en kiezen we, waar mogelijk, voor duurzaam.
Ons uitgangspunt is de klassieke keuken, waarbij we het accent leggen op puur, ambachtelijk en creatief koken. Smaak, versheid en presentatie staan bij ons voorop.
Vis en Zeeuwse schaal- en schelpdieren
Onze keuken werkt veel met vis, schaal- en schelpdieren, maar ook de vleesliefhebber of vegetariër mag rekenen op een heerlijke culinaire ervaring.
Omdat we uitsluitend met verse producten werken, kan er ook vrij eenvoudig aan individuele wensen voldaan worden. Met betrekking tot voedselallergieën, vragen we u vriendelijk deze voorafgaand aan uw bezoek bij uw reservering aan te geven.