Pure Smaken en Versheid

Het allerbelangrijkste in onze keuken; pure smaken en versheid van onze ingrediënten.

De keuken van Restaurant Het Badpaviljoen kenmerkt zich door verse streekgebonden producten, daar waar mogelijk duurzaam. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met de producten van het seizoen en met respect voor de natuur.

Er wordt puur, ambachtelijk en creatief gekookt met als uitgangspunt de klassieke keuken, wel met een vernieuwende stijl waarbij smaak, versheid en presentatie centraal staan.

Ingrediënten verwerkt in onze gerechten zijn herkenbaar en vooral verrassend lekker.

"laat je verrassen door de geweldige smaken van onze keuken"

Vis en Zeeuwse schaal- en schelpdieren

Onze keuken werkt veel met vis, schaal- en schelpdieren, maar ook de vleesliefhebber of de vegetariër komt zeker niets tekort!  Doordat de keuken uitsluitend met verse producten werkt, kan er ook aan individuele wensen voldaan worden.

Jong en enthousiast team van ambiteuze koks

De keukenbrigade staat onder leiding van Frederik Karr, deze 34-jarige Chef werkt al meer dan 5 jaar voor Ferdie. Frederik wordt bijgestaan door een team van jonge, goed opgeleide koks die dagelijks streven naar constante hoge kwaliteit. Oog voor de gast, oog voor detail en altijd gericht op kwaliteit en smaak. Eindeloos proeven en testen, samen zoeken naar de perfecte balans .........met als doel een gerecht in volledige balans waarbij de ingrediënten, de smaak en de presentatie de hoofdrol spelen.