Trouwen in Zeeland

Op een prachtige locatie aan de Zeeuwse kust

Nergens is trouwen zo bijzonder en romantisch als bij Het Badpaviljoen Domburg in Zeeland. Je bruiloft vieren op deze unieke toplocatie in Zeeland aan het strand met een spectaculair uitzicht over zee, mooier vind je het niet ;-). 

Officiële trouwlocatie aan strand en zee

Restaurant Het Badpaviljoen te Domburg is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Veere. Bij ons kun je trouwen aan het Domburgse strand, gelegen aan de Noordzee. Het Badpaviljoen is schitterend gelegen op de duinen, op loopafstand van het strand en de zee. Badpaviljoen Dombug beschikt over verschillende ruimtes waar je elkaar het jawoord kunt geven; op het terras aan zee of in de Balzaal van Het Badpaviljoen Domburg. Je kunt de gehele dag doorbrengen bij Restaurant Het Badpaviljoen, dit geeft veel rust voor het bruidspaar maar ook voor de familie.

De mooiste dag van jullie leven, op een unieke locatie

Waarom men kiest een bruiloft in Domburg bij Het Badpaviljoen te houden:

  • Een feestelijk ontvangst van alle gasten met een glas heerlijke champagne.
  • Een mooie bruidstaart aansnijden met zicht op zee.
  • Een ongedwongen lunch voor de familie of een lunch voor alle gasten, het kan beide. Of een rijk gevulde lunch tafel met allemaal gerechten om te delen, gezellig lang lunchen met zicht op zee en het ultieme buitengevoel.
  • Een zeer aangeklede receptie met mooie luxe hapjes en een ruisende zee op de achtergrond. Trouwfoto's maken op het prachtige strand van Domburg met de voetjes in het zand.
  • Een super service tijdens jouw bruiloft voor je gast van onze medewerkers. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Een diner om je vingers bij af te likken

Waar heb je zin in? Een diner aan gedekte tafels met wit linnen en prachtig bloemwerk, in alle rust genieten van het gezelschap en het voortreffelijke eten? Een walking dinner waarbij iedereen ongedwongen zich in het gezelschap kan begeven en van de diverse gerechtjes kan genieten met steeds een andere gesprekspartner? Dit kan op onze trouwlocatie, maar we kunnen natuurlijk nog veel meer bieden!

Trouwen met zicht op zee

Droom je van een romantische huwelijksceremonie op het terras met zicht over de zee ? Met vervolgens een receptie op het loungeterras, een leuke fotoshoot op het strand van Domburg, een diner, een knallend feest met live muziek en een DJ die de voetjes van de vloer krijgt? Dan ben je bij onze unieke trouwlocatie in Zeeland aan het juiste adres!

 

Stijlvol trouwfeest aan het strand

Restaurant Het Badpaviljoen Domburg beschikt zowel binnen als buiten over verschillende multifunctionele ruimtes waardoor wij jullie bruiloft en huwelijksdag altijd op een perfect passende wijze kunnen vormgeven. Het maakt niet uit of het om een grootschalig evenement gaat met veel gasten of om een intiemer feest of een kleine receptie. Op onze trouwlocatie in Domburg in Zeeland is het allemaal mogelijk. 

Willen jullie een prachtige bruiloft aan zee?

Ontdek de vele mogelijkheden die Het Badpaviljoen biedt om jouw bruiloft aan zee te organiseren. Onze "personal touch" en service geeft jou en je gasten het onvergetelijke gevoel wat alleen een bruiloft aan zee kan geven! Ons salesteam heeft volop ideeën en geeft jou graag advies hét huwelijk van je dromen te organiseren. Vul onderstaand formulier in en je hoort snel van ons! 

Informatie aanvragen

Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een onderwerp in.
Voer a.u.b een geldig bericht in.