Lunchkaart

Wij serveren lunch doorlopend van 11.00 - 16.00 uur in het restaurant, serre en terras.

Bij Het Badpaviljoen kan je genieten van een heerlijke lunch!

Keuze uit verschillende lunchgerechten, van een rijk belegde sandwich, ambachtelijke garnalenkroketjes, Zeeuwse bouillabaisse, diverse salades of een heerlijk visgerecht. Wij serveren tijdens de lunch ook onze signature Plateaus Fruits de Mer en een wisselend 3-gangen lunchmenu afhankelijk van het seizoen.

Voor ieder is er wel wat wils!

Bekijk de lunchkaart van Het Badpaviljoen hieronder.

Lunchgerechten

Sandwich Licht Gerookte Makreelsalade

Remouladesaus, Radijs en Gegrilde Rode Paprika
9,50

Sandwich Spaans Gedroogde Ham "Gallego"

Parmezaanse Kaas, Rucola en Mosterdmayonaise
9,50

Sandwiches to Share (2 personen)

Een plank vol hartige gerechten voor zoals, Boerenbrood / Makreelsalade / Carpaccio / Hummus / Olijventapenade / Zeeuwse Boerenkaas. Deze plank kan ook aangevuld worden met: Gerookte Zalm, Zachte Burrata, 2 Mini Garnalenkroketjes, 2 Kleine Bouillabaisse, Extra Brood
p.p. 14,50

Tosti met Boerenham en Kaas

Biologisch Getoast Brood met Boerenham en Kaas
8,00

Garnalenkroketten "De Ambachterie"

2 Ambachtelijke Garnalenkroketten met Huisgemaakte Mayonaise
16,00

Steak Tartaar "New Style"

Burrata, Pimentoncrème en Briochetoast
16,00

Soep van de dag

Geserveerd met Boerenbrood
8,00

Zeeuwse Bouillabaisse

Met Crostini's en Aïoli
9,00

Linguine met Truffel en Paddenstoelen

Truffelroomsaus, Rucola en Parmezaanse Kaas
18,00

Linguine Pesto met Frutti di Mare

Zeeuwse Schelpdiertjes, Rucola en Parmezaanse Kaas
18,00

Salade Iberico Ham

Asperges, Olijfjes, Balsamico Uitjes
18,00

Salade Burrata

Tomaatjes, Olijfjes, Basilicum
18,00

Salade Gegrilde Gamba's

Gemarineerde Tomaatjes, Parmezaanse Kaas en Aïoli
19,00

Badpaviljoen Sea Salad

Met Gemarineerde Gamba's, Gerookte Zalm, Anjovis, Makreel en Parmezaanse Kaas
18,00

Vis van de Dag

Volgens Marktaanbod
28,00

Zeeuwse Mosselen Thai Style Gewokt

Koko's, Curry en Sereh
14,00

Lunchmenu

3-gangen Menu geinspireerd door de verse seizoensproducten van dit moment
p.p. 45.00

Taco's Steak Tartaar

Truffelmayonaise, Basilicum, Wasabi
9,00

Liguine Pesto met Gedroogde Ricotta

Rucola en Gekonfijte Tomaatjes
18,00

Gamba's al Ajiilo

Pittige Knoflookolie, Gedroogde Tomaatjes, Schaaldierenjus
24,00

Poulpo al Ajiilo met Chorizo "Txogitxu"

Geserveerd met Boerenbrood
16,00