Fingerfood

Wij serveren de hele dag onze fingerfoodkaart, zowel in het restaurant, de serre, het terras aan zee als het loungeterras.

Geniet van onze smakelijke internationaal getinte fingerfood hapjes, zoals Zeeuwse oesters, Sashimi, Spaanse Pata Negra Bellota of de Indiase papadums met hummus en yoghurtdip.

Fingerfood

Bordje Pata Negra, Jamon Iberico Belotta 5j, 60 gram.

19,00

Boerenbrood met Tapenade, Olijven en Aïoli

9,00

Papadum met Hummus en Yoghurtdip

9,00

Portie Kreukels (100 gram)

6,00

Sashimi Tonijn en Zalm met Wakamé en Soja (120 gram)

18,00

Gekookte Crevettes (Roze Garnalen) 250 gram.

Koud geserveerd met met Boerenbrood en Aïoli
16,00

Oesters, Zeeuwse Tafeloester NR 3.

29,00

Oesters, Ierland, Wild Atlantic

22,00

Combinatie van Tafeloesters en Wild Atlantic

26,00

Yakitori, Gegrilde Gemarineerde Kipspiesjes (5 stuks)

9,00

Portie Garnalenbitterballen

Geserveerd met Aïoli
12,00

Portie Kaasbitterballen

10,00

Portie Bitterballen

10,00