Fingerfood

Wij serveren de hele dag de fingerfoodkaart, zowel in het restaurant, de serre, terras aan zee als het loungeterras.

Geniet van onze smakelijke internationaal getinte fingerfood hapjes, zoals Zeeuwse oesters, Sashimi, Spaanse Pata Negra Bellota of de Indiase papadums met hummus en yoghurtdip.

Fingerfood

Bordje Pata Negra, Jamon Iberico Belotta 5j, 60 gram.

19,00

Boerenbrood met Tapenade, Olijven en Aïoli

8,00

Papadum met Hummus en Yoghurtdip

8,00

Portie Kreukels (100 gram)

4,00

Sashimi Tonijn en Zalm met Wakamé en Soja (120 gram)

16,00

Gekookte Crevettes (Roze Garnalen) 250 gram.

Koud geserveerd met met Boerenbrood en Aïoli
16,00

6 st. Oesters Zeeuwse Creuzes No.2

19,00

6 st. Oesters, Zeeuwse Platte 0000

32,00

6 st. Oesters, Combinatie van Zeeuwse Creuzes en Zeeuwse Platte Oesters

25,00

Yakitori, Gegrilde Gemarineerde Kipspiesjes (5 stuks)

9,00

Mini Garnalenkroketjes (4 stuks)

Geserveerd met Aïoli
12,00

Zeeuwse Kaaskroketjes "Kaasboerderij Schellach" (4 stuks)

12,00

Portie Bitterballen "De Ambachterie" (7 stuks)

9,00